Malene Utzon

Events

Events

Back to All Events

BEDRE VELBEFINDENDE MED ‘MERE END MINDFULLNESS’


  • Malene Utzon Lille Strandstræde 10, st. 1254 København (map)

Hvem kan deltage

Dette er et minikursus uden særlige forudsætninger. Vi lægger niveuet efter de deltagere der kommer. Dvs. har du megen erfaring med at arbejde med dig selv vil vi øge niveauet, men vi vil håndtere forskellighed så alle kan være med.

Kursets indhold og hvad du får ud af det

Du kender det sikkert, eller har erfaringer med at arbejde med temaer som

  • Mindfulness
  • At være tilstede i nuet
  • At skabe dit formål og din retning med livet
  • Konstant at lære af de udfordringer du møder på din vej
  • Med at kunne skifte energi bevidst

Eller har du ikke? Og forstår du hvilken gevinst du kan få af at arbejde bevidst med disse temaer? Hvordan de kan gøre en stor forskel på måden at være dig på og måden at leve dine visioner og ønsker på. At se hvad der fremmer eller hæmmer din vej

Vi tilbyder en mini weekend, hvor vi dykker ind i dette. Med metoder og værktøjer, der er rettet mod at udvikle dig i disse temaer. Metoder og værktøjer der har sit udspring i deres tradition hos de nordamerikanske indianere og før dem Tolteker og Mayaer og er udviklet her, gennem betingelserne for at skabe velfungerende mennesker, grupper og stammer.

Vi giver dig chancen for, med disse metoder og værktøjer, at undersøge ovenstående temaer, så du finder frem til hvordan du vil bruge dem for dig selv. For at komme ind i dine dybere lag. Vi vil på weekenden både introducere dem, og lære dig at arbejde med dem, til noget der kan blive en regelmæssig praksis, i det omfang du selv ønsker det. Evt. sammen med andre, som du er sammen med på denne workshop.

Ingen workshops er ens, og denne workshop vil være formet af hvordan du arbejder med dig selv og sammen med os, og de andre på holdet. Vi har et maksimum på 15 deltagere. Så det er vigtigt du kommer åbent, forsøger at forholde dig tingene på denne traditions egne præmisser, men også bærer det over i dig, med den hjælp de andre og vi kan give.

Weekenden vil være præget af oplæg, samarbejde og undersøgelse sammen med andre, og dine egne refleksioner, så det er vigtigt du har lyst til at læne dig ind i at være med på denne måde.

Vi har begge megen erfaring med at arbejde med dette, både i det almindelige udviklingsunivers og i det indianske univers, og kan koble disse ting.

Underviser

Malene Utzon er uddannet psykoterapeut og coach og har adskillige overbygninger på disse uddannelser. Hun har 30 års erfaring med individuel terapi. 

Malene Utzon er ekspert i personlige transformationsprocesser og har hjulpet flere tusinder tilfredse klienter.

Steen Ruby er director i et stort konsulentfirma. Har arbejdet udviklingsorienteret, både med egen og andre personer. Individuelt og i store grupper. Har selv været leder i 16 år og konsulent in 20 år. Arbejdet med lederudvikling og mennesker under transformation i organisationer i workshops og coaching.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Pris

1.950,-. Inkluderet i prisen er undervisning, te, kaffe og vand. Frokost kan købes i nærliggende café.

Dato og tid

10. - 11. juni 2017 kl. 10.00 - 16.00 begge dage.

Sted

Lille Strandstræde 10, st. 1254 København K.

TILMELDING

Navn *
Navn
Jeg ønsker at tilmelde mig kurset *

Du kan også tilmelde dig på telefon: 26 27 80 30.

Tilmeldingsfrist: 5. juni 2017.